Засідання президії обласного комітету Профспілки

27 березня в приміщенні учбово-методичного центру Федераціі профспілок області відбулося  розширене  засідання президії комітету обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України за участю членів президії, голів районих, міських, первинних профспілкових організацій .

У засіданні  взяв участь головний спеціаліст  відділу освіти Житомирської ОДА Юрій Салімонович.

Засідання президії відкрив Голова обласної організації Профспілки Василь Когут.

Планове питання “Про стан фінансового забезпечення трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників закладів освіти в умовах запровадження Закону України «Про освіту» в 2019 році” озвучив заступник голови обласної організації Профспілки Микола Красько.

Микола Красько  зробив  аналіз про зміни в системі оплати праці освітянам області, отримання коштів на освіту, використання  та нестачу фінансування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Президія заслухала інформацію головного спеціаліста  управління освіти Житомирської ОДА Юрія Салімоновича  про результати реалізації в області освітньої реформи.

На завершення  нагороджено профспілковий актив Почесними Грамотами обласного комітету Профспілки  за багаторічну та сумлінну працю щодо  соціального захисту працівників галузі й з нагоди днів народження і  ювілейних дат.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь