Останній дзвоник 2023 – не так, як завжди

Більше року триває повномасштабна війна в Україні, але українські діти продовжують отримувати навчатися і отримувати знання. Як і завжди, наприкінці навчального року для усіх школяриків пролунає останній дзвоник.
Цього року останній дзвінок 2023 року пройде дещо пізніше, ніж зазвичай, а також зміниться його формат проведення.
Отож, дату закінчення навчального року кожен заклад має визначити самостійно, проте останній дзвоник у 2023 році прозвучить пізніше, ніж прийнято, через тривалі відключення світла взимку. Однак, у більшості українських шкіл останні дзвоники пролунають з 26 травня до середини червня.
Навчальний рік 2023-2023 триватиме до 30 червня для 11-класників, і до 1 червня для учнів решти класів. Департамент освіти радить вручити випускникам атестати до 21-23 червня, а провести останній дзвоник – у п’ятницю 16 червня.
Звісно, через розв’язану Росією повномасштабну війну традиційних багатолюдних лінійок доведеться уникати, однак, випускники отримають найкращі вітання та побажання від рідних, близьких та педагогів! 
Щиро бажаємо всім учням літніх канікул під мирним небом України. Випускникам – відмінного старту на дорослому життєвому шляху. А вчителям – гордості і захопленості від успіхів своїх учнів та вихованців! 

Коментарі закриті.