17 листопада Міжнародний день студентів

Шановне студентство! Вітаємо кожного з вас із святом, яке Міжнародне студентське товариство традиційно відмічає 17 листопада. Цей день є святом молоді, торжества справедливості та солідарності студентів!

Студенти завжди були рушійною силою цього світу: вам під силу боротися за права і справедливість як в університеті, так і на  міжнароднародному рівні прийняття  важливих рішень.

День Студента – це не просто черговий привід відпочити, але й важливе нагадування про те, скільки можливостей і обов’язків ми з вами маємо.

Ніхто окрім вас не буде боротися за досягнення нових вершин, збереження екології, та створення реальних умов для саморозвитку і щасливого життя в майбутньому.

Всього можна досягти, якщо докладати великих зусиль! У вас є можливість отримати необхідні знання, і  їх допомогою них перетворити щоденне буття на захопливу і неповторну історію свого життя, свого розвитку і поступу!

У День студента щиро вітаємо вас і бажаємо міцного здоров’я, невичерпної жаги до знань, завжди бути на хвилі позитиву, навіть у складний час пандемії, постійно прагнути до нового успіху, ніколи не втрачати своїх можливостей і ніколи не шкодувати про свій вибір.

Вірте у власні сили й сміливо рушайте до нових звершень

Комітет Житомирської обласної організації

Профспілки працівників освіти і науки України

 

Коментарі закриті.