Звітно-виборна конференція Баранівської районної організації Профспілки

13 лютого 2020 року відбулася  звітно-виборна конференція  Баранівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

У роботі конференції взяла участь Любимов Любимова, завідувач відділу організаційної роботи та інформаційного забезпечення Житомирської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, директор Баранівського ліцею № 2 Сіцінський Сергій  Володимирович.

“Захист трудових прав і законних інтересів спілчан гарантованих державою.Саме на це була направлена наша робота у звітному періоді, який характеризувався глибокими економічними та політичними змінами в суспільстві та профспілковому русі. Тільки завдяки активному профспілковому супротиву наразі вдається  скерувати процеси в правове русло і в цьому перемога та сила профспілки. Тому серед пріоритетів роботи профспілки – правова та інформаційна робота, традиційні виїзні засідання в конкретних профспілкових організаціях на місцях, вивчення та поширення  кращого досвіду, набуття компетенції профспілкової роботи кожним спілчанином” – зазначалось у звітній доповіді голови  районної організації Профспілки Оксани Горкуші.

Про фінансову  роботу районної організації засвідчив звіт голови ревізійної комісії   Пашкевич Валентини Леонідівни, вчителя Баранівського  ліцею №2.

Після звіту голови було активне обговорення доповіді, розмова про конкретні напрацювання і проблеми в первинних профспілкових організаціях.  Головною тезою багатьох виступів було виявлення довіри комітету   районної організації профспілки працівників  освіти під головуванням   О.Горкуші  «Ми довіряємо вам визначати наші орієнтири руху вперед», підтвердили  у своїх виступах делегати, давши позитивну оцінку діяльності  районній організації Профспілки.  Отож,  Оксана Горкуша одноголосно була обрана головою   Баранівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України на наступний п’ятирічний термін.

За  громадську активність, багаторічну плідну роботу щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів працівників освіти  профспілковий актив  нагороджено Почесними грамотами  районної та обласної організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

 

 

Залишити відповідь