Працюємо дружно – відпочиваємо змістовно

З яскравим сонячним промінням, соковитою зеленню, розмаїттям барв завітало тепле літо, і розпочалися відпустки у освітян, які рік плідно працювали, засіваючи душі своїх вихованців добрим, щирим, вічним… Хтось збирається на відпочинок у гори насолодитись красою карпатських краєвидів, хтось – послухати шум морських хвиль, а дехто – просто подорожує рідною Україною, землею, де так багато історичних пам’яток та визначних місць.

Делегація освітян-профспілчан з м. Коростеня, мандруючи до славного міста Кам’янець-Подільського, завітала до своїх колег у місто чотирьох культур Бердичів, край, де народився майбутній англійський письменник Джозеф Конрад, де знайшов своє омріяне щастя Оноре де Бальзак.

Гостинно відчинила двері ЗОШ № 12, зустрічаючи разом з головою міського комітету профспілки Цвєтковою А.М. та щойно призначеним начальником управління освіти і науки виконкому Бердичівської міської ради Басюк С.В. колег на чолі з головою міського комітету профспілки м. Коростеня Любов’ю Асадіянівною Андрущенко. Не тільки очільників профспілки поєднує щира дружба, так склалося, що директор школи Пудрій Наталія Георгіївна, переможець конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Біологія» на Всеукраїнському етапі відстоювала честь Житомирщини разом з Тетяною Володимирівною Блажук з Коростеня, яка стала призером у номінації «Початкові класи».

Директор Пудрій Н.Г. презентувала систему роботи навчального закладу, з гордістю розповіла про здобутки учнівського та учительського колективу найкращої школи на землі – гвардійської дванадцятої. Учителі обмінялися враженнями, а наостанок гостям вручили подарункові набори Бердичівського ВАТ Пивоварного заводу, люб’язно надані Володимиром Ліпецьким, який з повагою ставиться до освітян.

Зустріч завершилася спільним фото напам’ять, що нагадуватиме про гарні враження від змістовного спілкування освітян-профспілчан.

Бердичівська міська організація Профспілки

Залишити відповідь