21 червня – День літнього сонцестояння

Сьогодні, 21 червня, день літнього сонцестояння. День, коли нахил осі обертання Землі у напрямку від Сонця приймає найменше значення.

З сьогоднішнього дня день почне зменшуватися, а ніч – збільшуватися.

День літнього сонцестояння – це день початку літа в північній півкулі Землі й початку зими в південній півкулі, тобто, якщо жителі Північної частини Землі з цього моменту знаходяться в початку астрономічного літа, то для мешканців Південної півкулі в цей же період часу розпочнеться астрономічна зима.

Літнє сонцестояння в червні – це дуже потужний в плані енергетики день, в який Сонце знаходиться на максимальній висоті над горизонтом.

Найдовший день в році може подарувати вам щастя й удачу.
Астрономічно, цей день дуже важливий для людства. Він допоможе вам здійснити бажання, набратися сил і зарядитися позитивом.

Сьогодні теплий і сонячний день.Зранку на Житомирщині небо без жодної хмаринки.Повітря наче завмерло, тиша і спокій. Дуже гарний і гармонійний день.

У цей день можна працювати, відпочивати, бути на самоті або в оточенні людей. Головне – зберігати гарний настрій. Також можна сміливо ходити на побачення, заводити нові знайомства.

Кажуть, що весілля і перше побачення двох закоханих людей в такий день – до великої удачі.

Позитивно на настрої позначаться великі покупки, які теж можуть принести масу позитивних емоцій. Щоб не витратити гроші даремно, постарайтеся заздалегідь запланувати похід по магазинах на 21 червня.

Бажаємо в цей день тільки позитиву!

 

Залишити відповідь