Останній дзвоник 2020: святкуємо онлайн

Сьогодні, 29 травня 2020 року, у більшості шкіл нашої країни відбудеться останній дзвоник. Цьогоріч, він, і як і закінчення навчального року, пройде не у звичному форматі святкування, а режимі онлайн.

У Міністерстві освіти і науки України повідомляли, що через продовження карантину, дистанційні заняття триватимуть аж до канікул, а свято останнього дзвоника та випускні вечори порадили не проводити.

Проте, навчальні заклади вирішили, що пандемія і карантин не стану на заваді пам’ятних урочистостей, і навигадували своїх оригінальних варіантів святкування.

Так, окрім святкових ZOOM-зустрічей, учителі та учні вітають один одного у групах, надсилають листівки, створюють колажі, відеофільми про проведений час у школі та влаштовують міні-пікніки на природі.

Щиро вітаємо усіх учасників навчального процесу із святом останнього дзвоника та успішним закінченням ще одного непросторого шкільного року!

Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Випускникам бажаємо успішно скласти ЗНО і вступити до омріяних закладів вищої освіти!

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, постійну самоосвіту, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям.

Бажаємо усім нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Залишити відповідь